23 november 2017

Viering hoogste punt de “Heeren van Ooy”.

Donderdagmiddag werd in het nieuwe appartementencomplex “De Heeren van Ooy” aan de Kerkdijk te Ooij gevierd, dat onlangs het hoogste punt van bereikt. Dit gebeurde samen met de meeste van de toekomstige bewoners. Wethouder Alex ten Westeneind was namens de gemeente Berg en  Dal aanwezig. Door hem werd samen met de eerste kopers, dhr en mevrouw Teunissen uit Apeldoorn, het nieuwe gevelbord onthuld, dat in de toekomst aan de voorzijde van het appartementencomplex zal worden opgehangen. Het nieuwe complex staat op de plaats waar ooit de Hubertusschool gestaan heeft. Diverse toekomstige bewoners hebben ook op die plek, bij meester Bouten, op school gezeten. Het is nog niet helemaal duidelijk wanneer de oplevering zal plaats vinden, maar men hoopt op maart 2018. zie de foto’s