23 november 2017

Kerstschieten Schutterij Eendracht Ooij

Op zondag  10 december organiseert  de herenschietgroep van schutterij Eendracht Ooij haar jaarlijkse kerstschietwedstrijd in dorpshuis de Sprong. Er wordt geschoten op gelukskaarten zodat een ieder evenveel kans heeft om in de prijzen te vallen. Inschrijven voor deelname (m/v) kan tussen 11.00 en 12.00 uur vanaf 16 jaar . Je hoeft géén lid te zijn van de schutterij om te mogen deelnemen . Kom onder het genot van een hapje en een drankje uw geluk beproeven  op 10 december en tegelijkertijd kennis te maken met de schietsport van de schutterij. Wij als bestuur heten U dan van harte welkom op één van onze schietbanen. Denk je de schietsport is ook wel iets voor mij(m/v/jeugd)  dan heten we je van harte welkom bij de dames- en herenschietgroep van schutterij Eendracht Ooij. De nieuwe competitie 2018 start begin januari. Kom gerust eens kijken onze  schietbanen bevinden zich in de kelder van dorpshuis de Sprong. Met vriendelijke groet  P.J.R. Corté.  Secretaris herenschietgroep.