19 september 2017

Uitnodiging Bedrijvendag Berg en Dal 2017

Na de drukbezochte Bedrijvendag in 2015 wordt dit jaar de tweede Bedrijvendag in de gemeente Berg en Dal georganiseerd. De Bedrijvendag is voor u een mogelijkheid om te netwerken met uw collega ondernemers uit onze gemeente Berg en Dal. Deze tweede dag staat in het teken van innovatie en vindt plaats in de leegstaande scheepswerf in Millingen aan de Rijn. Wethouder Sylvia Fleuren maakt op deze dag bekend wie de winnaars zijn van Het Beste idee van Berg en Dal! Dit zal gebeuren nadat de vijf ondernemers met de beste inzendingen een korte presentatie hebben gegeven over hun ideeën. Dit doen ze voor een onafhankelijke jury bestaande uit:

    • Hein van der Pasch. Directeur Mercator Incubator Nijmegen.
    • Jan Kersten. Oprichter en directeur Kegro Deuren.
    • Joost Bouman. Adviseur Regionaal Centrum voor Technologie Gelderland.
    • Martin Visser. Directeur bedrijven Rabobank Rijk van Nijmegen.
    • Dagvoorzitter is Paul Wilbers, voormalig burgemeester van Ubbergen.

 

Kortom, het wordt een interactieve en dynamische dag met volop mogelijkheden om zaken te doen, kennis op te doen over innovatie en om nieuwe contacten te leggen.

 

Mogen wij u ook begroeten op maandag 23 oktober? Vul dan het korte inschrijfformulier in via www.bergendal.nl/bedrijvendag. Deelname is gratis.

 

Locatie: Scheepswerf Millingen aan de Rijn (Rijndijk 19, 6566 CG, Millingen aan de Rijn).

Wanneer: Maandag 23 oktober 2017

Inschrijven: Vul het formulier in op www.bergendal.nl/bedrijvendag

Programma:

16.30 – 17.00             Inloop.

17.00 – 17.30              Opening door de dagvoorzitter en wethouder Sylvia Fleuren.

18.30 – 19.15             Presentaties Het Beste Idee van Berg en Dal!

19.30 –  …..                Prijsuitreiking en nazit.

 

De catering wordt verzorgd door horecaondernemers uit Berg en Dal. Als u interesse heeft om de catering mee te verzorgen en zo te laten zien wat uw horecabedrijf in huis heeft, geef dit dan nu door. Interesse of meer weten? Mail naar hetbesteidee@bergendal.nl.

 

Wij zien u graag op 23 oktober 2017                

 

De bedrijvendag is een initiatief van de Millingse Ondernemers Vereniging, Ondernemend Ubbergen, Stichting Toerisme en Recreatie Berg en Dal, de Groesbeekse Ondernemers Vereniging, Regionaal Centrum voor Technologie Gelderland en de gemeente Berg en Dal