22 mei 2017

Mozaïek tafel bij de huiskamer van dorpshuis Kerstendal.

 Na de start op de vitaliteitsdag van 13 mei is er door leden van de dorpsraad, vrijwilligers en deelnemers van de inloop in de huiskamer en enthousiaste inwoners van Berg en Dal hard doorgewerkt aan de mozaïekiektafel bij de huiskamer. Onder begeleiding van mozaïek atelier Annet Jacobs is de tafel nu bijna af. In de komende week wordt de rand afgemaakt en de tafel gevoegd en dan kan er heerlijk aan gegeten, gedronken en ontmoet worden. De mozaïektafel is onder deel van het project gezondheid in Berg en Dal, vitaal Berg en Dal. Elkaar (kunnen) ontmoeten is een belangrijk onderdeel van dit project. Voor meer informatie, ideeën of als u bijvoorbeeld wil gekregen of vrijwilliger wil worden neem contact op met Petra Kregting-Herpers, opbouwwerker Forte Welzijn en lid van het Sociaal Team via per.kregting@fortewelzijn.nl of 06-53764809.