6 maart 2017

Gevaarlijke situatie Kerkdijk in Ooij.

In Ooij is aan de Kerkdijk een gevaarlijke situatie ontstaan nadat daar de hekken voor de nieuwbouw van het appartementencomplex op de plek van de oude school zijn verplaatst. Eerst stonden de hekken rond het bouwterrein maar vorige week zijn die hekken verplaatst naar de rand van de rijbaan en rond het parkeerterrein, omdat daar graafwerkzaamheden moeten worden verricht voor het verleggen en aanpassing van de waterleiding. De breedte van de rijbaan is nu te smal geworden om twee auto’s samen te laten passeren. Het heeft al tot gevaarlijke situaties geleid, waarbij o.a. een deel van het trottoir bereden moest worden. Ook de staanders waar het hek in staan zijn gevaarlijk. In ieder geval zouden er borden model F5 en F6, zoals vaker bij wegversmallingen staan, geplaatst moeten worden. Update 8 maart. De hekken zijn teruggezet. Niet meer op de rijbaan.