6 maart 2017

Meest energiezuinige woning van Oosterpoort

De wethouders Erik Weijers en Sjaak Thijssen van de gemeente Berg en Dal (ze kwamen op de fiets) waren maandagmiddag aanwezig bij de feestelijke overdracht van de meest energiezuinige woning van wooncorporatie Oosterpoort, Papaverstraat 1 in Groesbeek. Directeur Eugène Janssen van Oosterpoort overhandigt de afstandsbediening aan de nieuwe bewoner. De woning is nagenoeg energieneutraal. De maandlasten van de bewoner Frank van Doorn bedragen nog maar 19 Euro.

One Response to Meest energiezuinige woning van Oosterpoort

  • Ongelooflijk  weten die gasten van de gemeenten wel hoe Oosterpoort met zijn huurders omgaat ik zit al 15jaar met een stinkende zolder 100 klachten heb ik in gediend laats ze nog voor de rijdende rechter gedaagd maar ze wilden niet mee werken daar ze wisten dat ze het zouden verliezen en nu staat die slijmerd op de foto van kijk ons een goed zijn 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.