2 januari 2017

Nog meer vernielingen tijdens Nieuwjaarsweekend in Ooij.

Nadat er al eerder vernielingen waren gemeld vanuit Ooij in het Nieuwjaarsweekend, blijkt nu, dat er nog veel meer is vernield. Zo werd op het speelterrein nabij de JOP bij de Wilhelminaplas een container opgeblazen, welke ook nog eens halfvol bleek te zitten met niet bezorgde kranten van het weekblad “De Brug”. Ook de picknickbank op de speelplaats heeft het moeten ontgelden. Nagenoeg de gehele tafel bleek te zijn vernield. Van diverse kanten uit het dorp kwamen meldingen over putdeksels, die van de putten verdwenen waren. Diverse brievenbussen waren opgeblazen en de elektriciteitskast op het Reiner van Ooiplein, welke o.a. voor de kermis en de ambulante handel  gebruikt wordt, bleek te zijn vernield. Ook de bank in de bushalte had schade, terwijl een ruit van de bushalte al eerder vernield was. Tevens is het bord fietsknooproute verdwenen. Verder is  het speeltoestelletje in de zandbak van de speeltuin aan Loeffenstraat/Wethouder Verriet kapot geblazen door vuurwerk .Daarmee staat Ooij op plaats één in de gemeente Berg en Dal. Overigens een plek waar je niet trots op hoeft te zijn.