2 januari 2017

Koninklijk lintje voor Bep Maas in Beek

Burgemeester Slinkman van Berg en Dal reikte maandagmiddag aan  Bep Maas-Arts uit Beek een koninklijke onderscheiding uit. Dit gebeurde tijdens de Nieuwjaarsbijeenkomst in verzorgingshuis ’t Höfke in Beek, waar de 81 jarige Bep Maas al 32 jaar vrijwilligster is. Maar niet alleen daar is ze actief al vrijwilligster. Zij heeft zich gedurende tal van jaren bijzonder ingezet voor diverse verenigingen en voor de medemens, o.a. als mantelzorgster. Aan het einde van het feestje in ’t Höfke kwam de Harmonie KNA uit Beek haar een serenade brengen. Ook voor deze vereniging is zeer nog steeds actief. Ze werd Lid in de Orde van Oranje Nassau. zie de foto’s deel 1;  deel 2;  deel 3  ; deel 4

Koninklijke Onderscheiding voor vrijwilligster ‘t Höfke

 

Burgemeester Slinkman van de gemeente Berg en Dal reikte op maandag 2 januari 2017, tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van ’t Höfke, een Koninklijke Onderscheiding uit aan mevrouw E.H.W. Maas-Arts uit Beek.

 

Mevrouw Maas-Arts (1935) kreeg deze onderscheiding o.a. voor de volgende activiteiten:

  • 32 jaar vrijwilligster bij verzorgingshuis ’t Höfke
  • Kantinemedewerker bij voetbalvereniging BVC’12
  • Vrijwilliger bij het verenigingsgebouw De Vluchtheuvel
  • Vrijwilliger bij de Harmonie KNA (jaarmarkt, concerten en schoonmaakwerkzaamheden)
  • Collectant voor de Hartstichting, de Nierstichting en het Fonds voor gehandicapten

Mantelzorgster