17 december 2016

Kerstviering Vrouwenbeweging Leuth

Donderdagavond 15 december kwam de Vrouwenbeweging Leuth bij elkaar voor hun kerstviering. Vaste stek is Café Restaurant De Rosmolen in Leuth. Dat was ook nu weer de locatie. Toch had het samenzijn, naast het vieren van de kerstgedachte, nog een andere insteek. Het was de laatste keer met Frans Labohm als gastheer. Daar werd door de dames dan ook wel even bij stilgestaan. De vrouwen brachten een serenade met Frans als middelpunt van de belangstelling. Zij werden daarbij muzikaal ondersteund door Willie en Tonnie Hol,  die voorafgaand en aansluitend,  een deel van de avond vulden met hun lichte, vooral Millingse repertoire. Dat viel bij de aanwezige vrouwen in goede aarde want de stemming zat er goed in. Daarna werd er nog een pasteitje gegeten. Tussen de bedrijven door werden er wat kleine prijzen verloot en zo was het een geslaagde kerstviering. Niet in de laatste plaats omdat gastheer Frans de toezegging deed dat ze ook na zijn actieve periode nog terecht kunnen in het gezellige zaaltje in Leuth. Tekst en foto’s Sjarel Hubbers. zie de foto’s