30 juni 2016

Eerste DuurzaamBeek café in het Kulturhus een succes

Het eerste DuurzaamBeek café, dat woensdagavond 29 juni gehouden werd in het Kulturhus te Beek was een groot succes.  De opkomst was hoog en er werden veel goede ideeën uitgewisseld. Sprekers waren  o.a wethouder Erik Weijers van de gemeente Berg en Dal en Thed Maas,  journalist Gelderlander. De muzikale  ondersteuning was van Gerard de Boer en Thed Maas. Duurzaam Beek café is een lokaal initiatief van inwoners van Beek die samen de gelegenheid willen benutten energiebesparende maatregelen te nemen. En ook andere acties die ons kunnen helpen als gemeente Berg en Dal in 2050 energie neutraal te zijn. Hoe kunnen we op een zinvolle en ook gezellige manier daarover nadenken, praten en vooral samenwerken? Wij zijn in Beek het initiatief gestart om u en anderen te ontmoeten tijdens het eerste DuurzaamBeek café. Er werd meegepraat en mee gedacht. Gerhard Boot, Anita Huisman, Jos van der Lint en Liny Toenders namen deze avond het voortouw. E-mail: duurzaambeekcafe@gmail.com; zie de foto’s.DSC_8031 Duurzaam café naam