12 april 2016

Activiteiten bij Villa Hamer in Berg en Dal.

Villa Hamer in Berg en Dal timmert steeds meer aan de weg en opent haar deuren ook voor ouderen voor gezelschap of activiteit. Zo hebben wij al bijeenkomsten georganiseerd voor mantelzorgers rond het thema dementie, is de KBO begonnen met de iPad training, is er muziek voor ouderen, beweging voor ouderen, zitten wij in de werkgroep voor beweging en activiteiten voor ouderen, zitten wij in de stuurgroep dementiebeleid, werkt de stagiaire van de huisarts ook 2 dagen in de week bij ons voor diagnostisch onderzoek. Verder vergaderen zowel de KBO als de ouderenambassadeurs van Berg en Dal op onze locatie en doen dat straks ook de zorgpartijen die binnen Berg en Dal actief zijn. Kom eens op bezoek voor meer informatie! Voor nu willen wij graag aandacht voor de modeshow van zaterdag 30 april, een openbare bijeenkomst met dames en herenkleding voor ouderen. Wij willen ouderen binnen Berg en Dal steeds meer verbinden om daarmee de kwaliteit van leven voor ouderen binnen Berg en Dal  te vergroten. Tekst Peter Degger.modeshow Hamer