11 april 2016

Bergsprint “De Muur van Beek”!

Zondagmiddag 24 april 2016 tussen 13:00 tot 17:00 uur  Over twee weken raast de GIRO door onze prachtige omgeving. Om dit evenement niet in een paar seconden voorbij te laten gaan, organiseren wij een Bergsprint op “de Muur van Beek”! Door een bijdrage van de Provincie en de Gemeente Berg en Dal, kunnen wij een leuke wedstrijd organiseren voor jong en oud, zowel recreatief als sportief. Deelnemen is geheel gratis. We hebben een parcours uitgezet van 400 meter op de van Randwijckweg te Beek, met een hoogte verschil van 20 meter. Dit vereist een goede start en veel explosiviteit, maar…. de fun staat voorop. Het belooft een leuk spektakel te worden, waarbij het promotieteam van “de Giro” ook aanwezig is. We hebben een officiële tijdregistratie, met foto en filmpje van elke deelnemer. Ook als publiek kunt u smullen van de onderlinge strijd van de deelnemers. De “van Randwijckweg” is voor deze gelegenheid vrij van verkeer, dit garandeert een veilig vertoeven rond het evenement. Op de website www.lokaaloogsten.nl/bergsprint kunt u alles vinden over de wedstrijd en direct aanmelden. Bekijk Facebook-pagina de muur van Beek  en blijf op de hoogte betreft leuke acties rond om dit evenement.Bergsprint de Muur van Beek