15 september 2015

Zilveren Kroon voor Anneke Baron

Maandag was een delegatie van de Federatie van Gelderse Schuttersgilden en schutterijen  St. Hubertus naar Ooij gekomen om Anneke Baron-de Vries uit Ooij  te huldigen voor haar “buitengewone verdienste aan de Schuttersgilden bewezen”. Na een toespraak door voorzitter Wim Sanders werd ze onderscheiden met de “Zilveren Kroon der federatie” Een en ander was gebeurd op voordracht van schutterij Eendracht Ooij. Ook Wim Brugman uit Ooij zou gehuldigd worden i.v.m. zijn verdiensten voor de schutterij en zijn 60 jarig lidmaatschap van de vereniging, maar dit kon i.v.m. zijn gezondheidstoestand niet door gaan. Anneke van harte proficiat! zie de foto’s.DSC_0583 Anneke kroon naam

2 Responses to Zilveren Kroon voor Anneke Baron

  • Hallo Anneke

    Van harte proficiat met je onderscheiding van de Federatie.
    Na zoveel jaren van inzet voor Schutterij Eendracht heb je dit zeer zeker verdiend.

    Henk ook jij proficiat je moet ze om dit te bereiken wel regelmatig missen.

    Groetjes Ben

  • Van Harte met je verdienste,ga zo door gr

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.