15 september 2015

Kermiszondag in Ooij.

Onder goede weersomstandigheden begon de zondag van de Ooijse kermis met de traditionele rondgang  door het dorp, waarbij achtereenvolgens het keizerspaar, Pieter Corté en Marian Engelen, de jeugdkoning,  Antony van Mourik en het zittende koningspaar,  Han en Margaret Reijnen, van huis werden gehaald. In de Koningin Julianalaan werd voor hen een vendelhulde gebracht met muziek van de drumfanfare van schutterij Eendracht en muziekvereniging de Ooijse Toekomst. Daarna volgde de installatie van het nieuwe koningspaar Monique en Franc Awater. Na deze installatie werd het nieuwe koningspaar door velen gefeliciteerd en volgde een gezellige middag en avond met muziek van de DJ en entertainer Robert Pouwels en een optreden van zangeres Belinda. Robert Pouwels wist de stemming er geweldig in te krijgen. Ook de carnavalsvereniging de Deurzakkers kwam langs om het koningspaar te feliciteren. In hun gelederen liepen twee vertegenwoordigers van “Het Durstige Bluumske” uit Lent mee, waar de koningin secretaresse van is.  zie de foto’s deel 1;  deel 2; deel 3; deel 4DSC_9912Deurzakkers naam