15 augustus 2015

Kick-off dag bij VVLK in Leuth.

Beste voetbalsportvrienden, We staan weer in de startblokken voor het nieuwe seizoen. Tijd voor de officiële start: de Kick-off ! Ook dit keer willen we alle teams en spelers weer met elkaar kennis laten maken maar ook de teams/elftallen met hun supporters en volgers. De Kick-off dag staat dit jaar gepland voor zondag 30 augustus. Wat willen we die dag doen?
Kennismaken doe je met elkaar.  In het team/elftal waar je dit seizoen je beste beentje voor gaat zetten speel je misschien met nieuwe medespelers. Dit seizoen kennen we nog een nieuwe uitdaging. In een paar jeugdteams spelen VVLK-spelers samen met SVO’68-spelers. Om de kennismaking extra kracht bij te zetten hebben we een spel ‘uit de oude doos’ gehaald dat daar uitermate geschikt voor is. Het was jaren geleden geliefd, gevreesd, zeer intensief en een prachtig schouwspel. Het KWALLEBAL ! Alle jeugdspelers van VVLK en SVO’68 zijn bij deze van harte hiervoor uitgenodigd.  Genieten van voetbal, muziek en ontspanning.
Die dag staat in het teken van senioren bekervoetbal. Het programma is ingevuld rondom de thuiswedstrijd VVLK 1 – SCH 1. VVLK 4 speelt thuis en VVLK 2 en VVLK3 spelen uit. Deze drie wedstrijden zijn in de ochtend dus we hopen allen op tijd in ons clubhuis te kunnen verwelkomen voor de wedstrijd van VVLK 1. Er is muziek. Theo van Blitz zal voor de nodige stemming zorgen.
De jeugd draagt haar sportieve steentje bij. De pupillen van VVLK E1 en SVO’68 E1 zullen in een wedstrijd tegen elkaar uitkomen en een sportief stukje voetbal laten zien. Daarnaast hebben we voor de andere jeugd het KWALLEBAL-programma. Dat alles is door de leden zelf maar ook door de supporters, ouders, grootouders, dus door iedereen te volgen. Wij zorgen ervoor dat er ook een hapje (BBQ) en een drankje te krijgen is.DSC_0523kickoff naam

Het programma:
11:00 uur Bekerwedstrijd VVLK 4
11:30 uur Muziek door Theo van Blitz
12:00 uur Jeugd VVLK en SVO’68 ontvangst en omkleden
12:30 uur Verwelkoming door voorzitter Geert Keukens en presentatie elftallen
13:00 uur Oefenwedstrijd VVLK E1 – SVO’68 E1
BBQ geopend!
14:00 uur Start KWALLEBAL-programma.
14:30 uur Bekerwedstrijd VVLK 1 – SCH 1
18:00 uur Einde programma en Kick-Off dag.

Aan de Leiders / trainers / coördinatoren,
Aan jullie het verzoek om dit binnen de teams of elftallen te bespreken. Wij vragen jullie om ervoor te zorgen dat jouw elftal die zondag zo compleet mogelijk aan de start verschijnt. Alleen dan kunnen we er een feest van maken.

Aan onze voetbalvrienden,
Je aanwezigheid wordt gewaardeerd. De voetbalvereniging wil aan jou laten zien wat ze in haar mars heeft. Zorg dat je erbij bent!