22 mei 2015

Het Duivelsberg Vertelfestival

In het Vaderdagweekend (20 en 21 juni) wordt op de Duivelsberg het jaarlijks Vertelfestival gehouden. Verschillende vertellers zullen verhalen vertellen voor jong en oud . Zaterdag 20 juni zijn er verhalen met als thema ‘over de grens’ en zondag de 21e zal het thema ‘van vroeger en nu’ zijn. De verhalen zijn van 12.00 tot 17.00 uur te horen. In het weekend zelf staan de verhalen aangekondigd op de Duivelsberg. In het weiland bij de Duivelsberg zijn tenten neergezet waar de verhalen verteld zullen worden. Voor de gelegenheid is daar een gezellig caféterras gemaakt.  Voor het eerst vinden ook de Midzomernachtvertellingen op de Duivelsberg plaats. Speciaal hiervoor zijn nieuwe spannende verhalen geschreven. Deze verhalen zijn te beluisteren op zaterdag 20 juni, van 20.00 tot 23.00 uur.POSTER_vertelfestivalDUIV_PosterMZNVFL