22 mei 2015

Uniek jubileum: Henk Priester 50 jaar woonachtig bij Kalorama.

Het komt niet vaak voor dat een bewoner van een verpleeghuis zijn 50-jarig jubileum viert. Kalorama vierde donderdag 21 mei een dergelijk uniek jubileum voor de heer Henk Priester. Een van de bewoners op De Veste Brakkenstein.  Henk Priester kwam als 20-jarige bij Kalorama te wonen . Momenteel in Nijmegen, afdeling de Duffelt, voorheen jarenlang op de hoofdlocatie van Kalorama in Beek.  Iedereen kent Henk Priester en in de loop der jaren is hij zelfs een begrip geworden binnen Kalorama. Henk kent dan ook alle personeelsleden en vrijwilligers en maakt met hen dagelijks graag een praatje. Hij wilde graag dit bijzondere moment vieren tijdens een receptie voor (oud) personeelsleden en bewoners.  Speciaal voor de receptie werd alles versierd in de kleuren rood, zwart en groen. De clubkleuren van zijn favoriete club N.E.C.. Henk Priester bezoekt al jaren trouw elke thuiswedstrijd van N.E.C. en is een groot fan van de club. Onno Swart maakte van deze unieke gelegenheid een fotoreportage. zie de foto’s.Henk Priester 50 jaar - 84 naam