16 november 2014

Voorbereidingen Griezeltocht in Leuth

Zaterdagavond vond in Leuth weer de jaarlijkse Griezeltocht plaats. Daarvoor moesten veel voorbereidingen gedaan worden en de figuranten moesten worden geschminkt. Dat gebeurde in Zaal de Vriendenkring, waar ongeveer 35 personen van gedaante veranderdDSC_8853 griezeltocht (Large)en.  Het was de derde Leuthse griezeltocht. Met natuurlijk weer een spectaculaire route door het buitengebied van Leuth. De gasten werden met 2 geblindeerde busjes naar een 4 km verderop gelegen boerenerf gebracht. En daar begon voor hun het spannende vervolg van de griezeltocht. Daar begon de voor hun de 4.6 km lange wandeling. Waar schrikmomenten met vlammenwerper en crossmotor niet werden geschuwd. De gastenlijst bestond uit 28 groepen. Het was voor velen het jaarlijkse bedrijfsuitje. Ook was er een buurtvereniging uit Beuningen met 28 personen, C&A met 35 personen… Het is een mooie  avond geworden waar  47 vrijwilligers aan hebben meegewerkt.   zie de foto’s