16 november 2014

Voor Berg en Dal “on tour”.

Het campagneteam van “Voor Berg en Dal” was zaterdag “on tour” en deed daar ook Leuth aan.DSC_8119Voor Berg en Dal (Large)

3 Responses to Voor Berg en Dal “on tour”.

  • Verkiezingen voor de deur en ik ben nog steeds een zwevende kiezer. Weet het nog niet precies. Wat schets mijn verbazing vandaag zie ik de partij Voor Berg en Dal op verkiezingscampagne in de polder rijden met een zeer oude milieu onvriendelijke bus van Mijnheer B. uit Beek Ubbergen. Deze meneer rijdt zonder de benodigde vergunningen in een bus en taxi. Een van de speerpunten van Voor Berg en Dal is aanbestedingsbeleid voor lokale ondernemers. We hebben drie personenvervoersbedrijven in onze regio MET de benodigde vergunningen en met een milieuvriendelijker wagenpark dan `busje komt zo`. Maar goed Voor Berg en Dal heeft mij geholpen, om nog niet op een lokale partij te stemmen want eentje breekt hun belofte al voor dat er nog gestemd moet worden. Martin

  • Goed zo Martin heb je goed gezegd klopt precies!!!!

  • Wat een semmelzak

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.