16 november 2014

SWAY speelt bij het Proeflokaal Beij Ons, Nijmegen-Oost.

Sway, een gezellig orkest uit de gemeente Ubbergen, speelde zaterdagmiddag in proeflokaal Beij Ons, aan de Daalsedwarsweg in Nijmegen-Oost. Een groot deel van de muzikanten van SWAY speelt ook in Strange Go, de bekende band in de Ooy-polder en omstreken.  In SWAY laten ze een hele andere kant zien: jazzy, lekker in het gehoor liggende nummers met een vleugje latin en pop, hier en daar ondersteund met een meerstemmig koortje. Denk daarbij aan standards zoals Summertime, Ain’t no sunshine en All of me maar ook aan nummers van Michael Bublé en Wouter Hamel of popsongs zoals Sunny, Let’s stay together (Tina Turner) en I wish (Stevie Wonder). Het werd een gezellig optreden. zie de foto’sDSC_8814Sway (Large)

Bezetting:
Margriet: zang en een beetje percussie
Sjaak: zang, tenor- en sopraansax
Gerard: tenor- en altsax
Thed: trompet, trombone en wood claves 🙂
Peter: (Hammond) keyboard
Philip: contrabas