10 november 2013

André van der Aalst uit Ubbergen overleden.

Afgelopen vrijdag, is geheel onverwachts, thuis in Ubbergen, André van der Aalst, echtgenoot van onze wethouder Leidy van der Aalst, op 68 jarige leeftijd overleden. Wij wensen Leidy, haar dochter en haar man, alsmede de drie kleinkinderen en verdere familieleden, vrienden  en bekenden, heel veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies.

DSC_6386Andre vd Aalst (Small)

De besloten afscheidsdienst is donderdagmiddag om 15.00 uur op begraafplaats Rustoord aan de Postweg in Nijmegen. Woensdagavond van 18.30 tot 19.30 is er voor iedereen de gelegenheid om in Rustoord afscheid van André te nemen en persoonlijk te condoleren.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.