10 november 2013

Marketentstertreffen bij de Vriendenkring in Leuth

Zondag vond in zaal de Vriendenkring te Leuth het derde “Marketentstertreffen” plaats van de schuttersverenigingen van de Gelderse Federatie, welke dit jaar georganiseerd werd door schutterij “De Vriendenkring” in Leuth. Al om 09.00 uur verzamelden zich de marketentsters in de Vriendenkring, veelal vergezeld van één of meerdere officieren of begeleiders van de schutterij. Na de ontvangst volgde een (wat rumoerige)  H.Mis , welke werd geleid door pastoor Henk Janssen. Daarna trok het hele gezelschap, met muziek van DES, voorop, door het dorp om vervolgens weer uit te komen in de Vriendenkring, waar een lunch werd geserveerd. De middag werd vervolgens geheel ingevuld met muziek met entertainer Theo Gerritsen, beter bekend als Theo van Blitz met diverse artiesten, waaronder Mighty Mike. zie de foto’s (komen nog meer)

DSC_9028marketentster naam (Large)

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.