10 november 2013

Twee nieuwe verdachten aangehouden ivm overval in Berg en Dal.

Voor de gewapende overval in Berg en Dal op vrijdagavond zijn vandaag nog twee personen aangehouden. Kort na de overval op de bewoners van een vrijstaande Villa aan de Oude Kleefsebaan in de gemeente Ubbergen, werden al twee Nijmegenaren van 22 en 25 jaar oud ingerekend. Deze zondag kwamen daar nog twee verdachten bij. Een 22-jarige man uit Amsterdam en een 24-jarige man uit Nijmegen. Zij konden worden aangehouden na een groots onderzoek, dat o.a op zaterdag werd gedaan. Toen zochten ongeveer twintig leden van de M.E de omgeving af, op zoek naar buit en wapens. Bij de verdachten waren die namelijk niet aangetroffen. De politie vond tijdens die speurtocht twee wapens en de vermoedelijke buit. Alle vier verdachten zijn ingesloten.

DSCF5216naam ME (Large)