8 juli 2013

Jan Janssen geinstalleerd als nieuwe koning van de BUB

Zondagmiddag is Jan Janssen uit Berg en Dal geïnstalleerd als de nieuwe koning van de BUB.  Jan zal, samen met zijn vrouw Elise, het komende verenigingsjaar van schutterij BUB, als representant voorop gaan bij de schutterij. Jan woont in Berg en Dal en is in het dagelijks leven adjudant bij de Koninklijke Marechaussee. na eerdere vermeldingen, dat Jan de eerste koning van de BUB uit Berg en Dal zou zijn, kwamen er een aantal mensen op de proppen met namen van mensen, die ook koning waren geweest en uit Berg en Dal kwamen. Dat was natuurlijk wel zo, maar die woonden later in Beek en Jan woont nog steeds in Berg en Dal. Geboren en getogen. Bij de installatie van de nieuwe koning waren de schutterijen uit Kranenburg (Dld) en de Horst (Groesbeek) als gast aanwezig.  zie de foto’s

DSC_7114 Jan Janssen

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.