8 juli 2013

Tas met inhoud kwijt bij Ooij op Stelten

Echt heel leuk dat jullie onze telefoons en portemonnees gevonden hebben….laat het dan alleen ook ff weten door op te nemen als we bellen of reageer ff als we appen….! Kleine moeite lijkt me…zeker als je er iets moois voor terug krijgt! Dus 024-6631974, 024663324, 0624201932, of 06-23379540. Wees dan ook niet te bang om op te nemen, jij zou je telefoon en portemonnee ook graag terug willen!  Alvast bedankt voor de moeite om het bericht te delen…wie weet helpt het! Dat was het bericht dat Brigitte Thunnissen op Facebook plaatste. de tas met inhoud was onder de tafel gelegd in de tent waar de deelnemers van Ooij op Stelten zaten. Toen ze even gingen eten en terug kwamen op die plek, was de tas verdwenen.  Wie hem heeft of weet waar de tas is, mag het zeggen. Helaas is er ook nog een  zwarte tas met zeer waardevolle spullen van enkele leden van DES Dwaas zoekgeraakt. Mocht u deze gevonden hebben, wilt u zo vriendelijk zijn een mailtje naar des-dwaas@hotmail.nl te sturen?

Inmiddels is  de tas met telefoons e.d. terecht. Alleen is er één telefoon uitgehaald. Daarvan is nu aangifte gedaan bij de politie.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.