7 juli 2013

Ooij op Stelten en Braderie in Ooij

Vandaag was er weer een nieuwe editie van Ooij op Stelten, waaraan tevens een braderie was gekoppeld. 10 teams deden dit jaar mee aan deze editie van Ooij op Stelten, waaronder twee damesteams. 2 teams hadden zich de afgelopen week afgemeld.  Ooij op Stelten, begon, zoals gewoonlijk met een steltenloop voor alle deelnemende teams waarbij het startschot werd gegeven door burgemeester Paul Wilbers. Hij reikte ook de prijzen uit. Bij de dames was de winnares Sonja van der Meulen en bij de heren was het Johan Looijschelder, die direct al hollend op zijn stelten, het hele peloton ver achter zich liet. De gehele dag was er muziek van DES Dwaas en Fan Tatteme, die ook nog gezamenlijk een optreden gaven.  Algeheel winnaar werd het team “de Ooijse Cupfighters” en bij de dames was het het team “De Bonnies”. Na afloop van de spelen werd de muziek verzorgd door het orkest Remixx. zie de foto’s.

DSC_7667 Ooij op Stelten

De foto’s staat op de Deurzakkerssite.