20 september 2012

Start woningbouw Verlengde Schoolstraat in Kekerdom

Donderdag 20 september werden de laatste schroefpalen voor de bouw van zes huurwoningen en een patiowoning aan de verlengde Schoolstraat in Kekerdom in de grond geboord. De toekomstige bewoners waren door ontwikkelaar Oosterpoort en aannemer Wim Vermeulen uitgenodigd om even stil te staan bij dit heuglijke feit en gezamenlijk werd in aanwezigheid van de wethouders Ria Barber en Leidy van der Aalst een toast uitgebracht op het slagen van dit onderdeel van het project in Kekerdom. Tegenover deze te bouwen woningen zijn al kavels verkocht en ook daar vinden al de nodige bouwactiviteiten plaats. Wethouder Ria Barber zei zeer verheugd te zijn dat er in deze moeilijke tijd toch weer gebouwd gaat worden. Verder gaf ze aan bij het aantreden van dit college in 2006 niet verwacht te hebben dat er in Kekerdom zoveel zou gaan gebeuren.Het hele project in Kekerdom omvat de herstructurering (sloop/nieuwbouw) in de Jan Arntzstraat, nieuwbouw in de Verlengde Schoolstraat, de bouw van de reeds in gebruik genomen nieuwe basisschool en de verbouwing van de oude school tot Kulturhus. Het Kulturhus zal op 5 oktober geopend worden. zie de foto’s

DSC_9538_Kekerdom