22 januari 2012

Paul van Ernich exposeert in het Kerkje van Persingen

Vanaf zaterdag 21 januari exposeert kunstschilder Paul van Ernich (twee weekeinden lang) zijn nieuwste olieverfschilderijen in het kerkje van Persingen. In dit jaarlijks terugkerende evenement toont de klassiek georiënteerde schilder zijn werk van het afgelopen jaar. Het is een gevarieerde tentoonstelling, waarin stillevens en portretten, maar ook landschappen een belangrijke rol spelen. Na de succesvol verlopen landschapstentoonstelling in hotel ’t Spijker afgelopen najaar heeft Paul een aantal nieuwe impressies van de omgeving geschilderd. Bloemenstillevens en portretten in klassieke stijl, complementeren het geheel. Daarnaast toont de schilder ook weer enkele nieuwe portretten die hij afgelopen jaar van zijn dochter maakte. De tentoonstelling geeft niet alleen een overzicht, maar ook een inzicht in de klassieke olieverftechnieken. Hierover gaf Paul in november nog een presentatie in cultuurhuis LUX, te Nijmegen. Jaarlijks doceert Paul deze technieken ook in de USA( los Angeles) en dichter bij huis, in Ubbergen. Voor inschrijving voor de nieuwe cursus vanaf half februari 2012 zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.  Een overzicht van de expositie en meer info vindt u op: www.paulvanernich.com. zie de foto’s

DSC_3992_Paul_van_Ernich