22 januari 2012

Prinsenreceptie prinses Helma in Leuth

Prinses Helma van de Sokkenummers uit Leuth hield zondagmiddag in zaal de Vriendenkring haar Prinsenreceptie. Alle verenigingen van het Hoog en het Laag waren naar Leuth gekomen om Prinses Helma te feliciteren. Burgemeester Paul Wilbers kwam, namens de gemeente Ubbergen en begon een deel van zijn toespraak in het Groesbeeks, omdat dat misschien straks wel de “taal” zal worden, die ook de inwoners van de gemeente Ubbergen zullen gaan spreken. Prins Ummenie van Groesbeek (Wim Sanders) deed er nog een schepje bovenop door Paul Wilbers gelijk maar te installeren (met een aparte onderscheiding) tot burgemeester van “Groot Groesbeek”. En daarop installeerde Paul Wilbers Wim Sanders weer als locoburgemeester van de nieuwe grote gemeente. In ieder geval was het een gezellige bijeenkomst, waar veel werd gelachen. Op verzoek van het bestuur van Het Hoog en Het Laag werd er een groepsfoto gemaakt van alle prinsen. Oud prins Herman hing zijn foto op in de eregalerij van oud-prinsen. Muzikale medewerking werd verleend door het orkest DES DWAAS. De muziek werd verzorgd door DJ Bob .zie de foto’s.

DSC_4765_prinsen_Hoog_en_Laag