22 januari 2012

Het eerste optreden van TIMESHAKE in de Vink te Ooij

Vanmiddag vond in de grote zaal van café De Vink te Ooij het eerste optreden plaats van de formatie “Timeshake”, een bandje met zes personen, dat sinds enige tijd uitgebreid is met een toetsenist. De band, welke al heel veel jaren bestaat, speelde eerst onder de naam Late Again en kreeg later de naam LA-Times. Nadat de nieuwe toetsenist zijn intrede had gedaan, werd ook besloten om de naam te veranderen en nu gaan ze verder onder de naam “Timeshake”, een naam die vanmiddag heel veel bezoekers trok. En onder deze bezoekers ook Prins Marc den Erste van Carnavalsvereniging De Deurzakkers uit Ooij. Prins Marc speelde zelf ooit kort in deze band. . En deze bezoekers kregen “waar voor hun geld”. het werd een geweldig optreden van een geweldige band. Proficiat Timeshake! zie de foto’s
DSC_4241_Timeshake

Fimpje op YouTube.
zie filmpje 2 op YouTube.