21 januari 2012

Laatste kans om te stemmen op Vonk van Ubbergen

Er is op dit moment al meer dan 650 keer gestemd op de “Vonk van Ubbergen”! Al een heel mooi resultaat. Maar vergeet niet dat er nog gelegenheid is om te stemmen tot zondagavond (vanavond dus!!) 00.00 uur!
Om u een beetje uit te dagen laten we u weten dat de huidige stand is: 1 Ontmoeting Erlecom 2 Bouwspeeltuin Ooij 3 Beweegtuin Verbinding door Beweging 4 De Torteltuin 5 Dorpen Avondvierdaagse 6 Alpe d’Huzes 7 Benutten accommodatie Klimop Kekerdom 8 Moderne fresco’s 9 Herdenking bevrijding 10 Samen spelen Zonnebloem. Maar zoals dat bij alle wedstrijden gaat: er kan nog van alles gebeuren!! De wedstrijd is pas gespeeld als de scheidsrechter heeft gefloten. Bij deze dus een oproep om al uw creativiteit in te zetten om meer stemmen te winnen!! Heeft u er al aan gedacht om bijvoorbeeld Twitter of Facebook te gebruiken? Wij Twitteren al een tijdje en vermelden steeds het Webadres www.devonkvanubbergen.nl en #devonkvanubbergen. De weg naar de Rozet en de Gelderlander is al gevonden, bleek uit het grote artikel dat afgelopen weekend over het idee uit Erlecom gepubliceerd is. U weet dat iedereen in de gemeente Ubbergen mag stemmen, roep ze vooral op!!
Met vriendelijke groeten,
Elise Roelofsen Spectrum en Flip Hatzman Gemeente Ubbergen.
Ps. Nog even ter herinnering: op de 10e februari ’s avonds is de prijsuitreiking in het Kulturhus in Beek