24 februari 2011

Zilveren KBO speld voor Jan Donderwinkel

Jan Donderwinkel uit Ooij ontving donderdagmiddag bij zijn afscheid als voorzitter van de Ooijse KBO de zilveren speld van de Gelderse KBO wegens bijzondere verdiensten voor de KBO. Eigenlijk zou deze speld uitgereikt worden door bestuurder Jan Festen van de afdeling Gelderland, maar deze moest,  i.v.m. ziekte, verstek laten gaan. Wel werd de door hem gemaakte toespraak voorgelezen door Mientje Huisman, de secretaris van de Ooijse KBO, waarna de speld door waarnemend voorzitter Sjef Wieland op de rever van Jan zijn kostuum werd bevestigd. Jan Donderwinkel is de laatste 4 jaar de voorzitter en één van de drijvende krachten van de Ooijse KBO geweest, maar stopt om gezondheidsredenen. De speld werd uitgereikt tijdens de jaarvergadering, waarna veel leden de gelegenheid te baat namen om Jan te bedanken en hem met deze onderscheiding te feliciteren. Tijdens de vergadering werden Ko Tissen en Alex Derksen als nieuwe bestuursleden verwelkomd. zie de foto’s.
DSCF8016Jan_D_copy

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.