25 februari 2011

Opnieuw vuilniswagen in de problemen.

Opnieuw is een vuilniswagen op de Morgenstraat in Leuth in de problemen gekomen. Nagenoeg op dezelfde hoogte als waar eind vorig jaar een vuilnisauto op z’n kant ging, raakte nu weer een vuilniswagen in de problemen. De bestuurder van de ongeveer 20 ton wegende vuilnisauto week in een bocht van de weg te ver uit naar rechts, waardoor de vooras de grond raakte en de wagen niet meer op eigen kracht op de rijbaan kon komen. Er werd een takelbedrijf opgetrommeld om de vrachtauto weer op de rijbaan te takelen. Overigens werd vandaag door de leiding van de fa. Dusseldorp bepaald, dat de vuilniswagens niet meer door de Morgenstraat mogen. In deze straat zelf hoeft men alleen maar bij de woningen te zijn, die op de hoek van de Plezenburgsestraat/Morgenstraat  en de hoek Botsestraat/Morgenstraat staan. Die kan men ook via beide genoemde andere wegen bereiken.  zie de foto’s
zie de foto’s van Bart Engelen.
zie de foto’s van Han vd Brink.

DSCF8226vuilnisauto_copy