16 februari 2011

Prijsuitreiking ontwerp verkeersborden Rijksstraatweg Beek-Ubbergen

Een van de activiteiten van het straatfeest van de Rijksstraatweg op 12 september vorig jaar was het ontwerpen van een verkeersbord. Veel kinderen kozen voor een ontwerp waarmee verkeersdeelnemers herinnert worden aan het feit dat de Rijksstraatweg een 30 km weg is geworden.  Op woensdag 16 februari werden de prijswinnaars Isabelle Oosterhout en Bart van Eck ontvangen door wethouder Ria Barber. De derde winnaar Anouk Jurjus kon helaas niet aanwezig zijn.  Wethouder Barber zegde toe dat de borden nu snel geplaatst zullen worden en sprak de hoop uit dat dit zal helpen om de Rijksstraatweg weer een stukje veiliger te maken.  Bart onthulde daarna zijn winnende verkeersbord en Isabelle mocht naast haar eigen ontwerp ook het bord van Anouk onthullen. Na de onthulling kregen Isabelle en Bart namens de gemeente nog cadeaubonnen overhandigd en werd nog even wat nagepraat. Bij Anouk zal de prijs nog bezorgd worden. zie de foto’s.

DSCF6602verkeersborden

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.