1 maart 2008

Millingse Sarah van Leer wint Voorleeswedstrijd

 De Millingse Sarah van Leer won zaterdagmiddag in de bibliotheek van Beek de kwartfinale van de Nationale Voorleeswedstrijd in onze regio. Ze las, samen met nog 11 andere  winnende leerlingen van groep 7 en 8 van de basisscholen uit Malden, Bemmel, Angeren, Millingen, Beek, Leuth, Groesbeek, Huissen en Doornenburg voor. Door het winnen van deze wedstrijden, mag ze binnenkort mee gaan doen aan de halve finale, als stap naar de provinciale finale, de laatste stap op weg naar de landelijke finale. De jury bestond uit de drie favoriete kinderboekenschrijvers Jacques Vriens, Francine Oomen en Carry Slee. Tijdens het spannende juryberaad was er voor de deelnemers en hun vrienden een dance workshop. zie de foto's
 dscf3592voorleeswedstrijd  dscf3738groepvoorlees