12 maart 2024

Ravenn Koolen nieuwe jongerenwerker Berg en Dal

Via deze weg stel ik graag Ravenn aan jullie voor. Een van mijn nieuwe collega’s jongerenwerk.

Hallo!. Met dit bericht wil ik mezelf kort voorstellen. Mijn naam is Ravenn Koolen en sinds 1 december werk ik bij Forte Welzijn als jongerenwerker. Ik werk in de hele gemeente Berg en Dal maar ben veel te vinden in het poldergebied. Je kunt met mij contact opnemen voor alle vragen rondom jongeren, voor initiatieven vanuit jongeren en het opzetten van activiteiten voor en met jongeren. Daarnaast ben ik op woensdagavond aanwezig in de Kakatoe in Leuth en op vrijdagavond in de Dispel in Ooij. Mocht je het leuk vinden om kennis te maken dan kun je contact met me opnemen via ravenn.koolen@fortewelzijn.nl of 06-57390454. Voor algemene informatie over het jongerenwerk kun je kijken op www.fortewelzijn.nl/berg-en-dal/jeugd-jongeren/12-23-jaar

Met vriendelijke groet, etra Kregting; Kwartiermaker Dekkerswald; 06-53764809

Werkt maandag t/m vrijdag