28 november 2023

Bloemenslingers maken in Berg en Dal

Doe je ook mee?  We gaan met z’n allen lange bloemenslingers maken. Heerlijk ontspannen mooie bloemen, leuke knopjes en besjes rijgen aan een draad. Je kunt er de mooiste creaties mee maken. Het maakt mensen altijd weer blij als ze er zo mee bezig zijn. Dat gaat heel gezellig worden en heel verbindend om zo met elkaar bezig te zijn voor een mooi doel: De kerstboom op het Hamersveld.
De lange bloemenslingers gaan we in deze kerstboom hangen zodat iedereen ervan kan genieten. Hoe mooi is dat!? Leuke kerstgedachte toch?  We zorgen voor een heleboel bloemen, alle materialen liggen voor je klaar en de sfeer maken we samen.  Er wordt enkel een kleine bijdrage van 3 euro gevraagd voor koffie/thee en iets lekkers erbij. Deze middag wordt verder mogelijk gemaakt door een samenwerking met Forte en Welzijn.  Kom ook en geef je even op. Neem iemand mee.  Een berichtje sturen is voldoende: https://shaktibloemenmala.nl/contact/    Bel of app me: 06-30883292.  Voor meer info: https://shaktibloemenmala.nl/bloemenslingers-kerstboom…/Locatie: de huiskamer van Kerstendal (Berg En Dal)  Tijd:13:30 tot circa 16:30 uur.  Datum: vrijdag 8 december.  Graag tot dan!