8 november 2023

“He’j de kop kapot”

Verkrijgbaar vanaf 02-02-2024! Voor veel mensen is Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) een aandoening die plotseling in hun leven komt door een verkeersongeluk, TIA of zuurstoftekort. Voor elk patiënt kunnen de gevolgen van NAH ook nog eens flink uiteen lopen. Wel is het voor iedereen zo dat hersenschade het leven goed overhoop kan gooien. Voor al deze mensen is het goed om te weten dat zij er niet alleen in staan. In 2019 waren er volgens cijfers van de Hersenstichting 770.000 mensen in Nederland bekend met NAH. Van deze mensen was iets meer dan een derde jonger dan 65 jaar. Over NAH zijn echter nog een hoop dingen onbekend bij het grotere publiek, wat een al moeilijke revalidatie mogelijk nog moeilijker maakt. “He’j de kop kapot” is dan ook voor iedereen die met NAH te maken heeft. Ben je zelf patiënt, partner, familielid of collega. Het is een boek van Dimitri Woltjer. Via de site www.hejdekopkapot.com is het boek zelf te bestellen. https://www.linkedin.com/company/100227449/admin/feed/posts/ is de linkin account. https://www.facebook.com/profile.php?id=100094036980798 is de facebookpagina.