1 oktober 2023

Wachten op Piazzolla bij Supplement in Beek

Duo Revolver (Sebastiaan Oosthout, piano & Shireen Kaijadoe, zang) brengt vrijdagavond 6 oktober in antiquariaat Supplement in Beek, een muziektheater-productie waar in vogelvlucht de geschiedenis van de gezongen tangomuziek wordt gepresenteerd. Zij brengen muziek van Piazolla, Gardel, Manzi, Troilo, Debussy en Ginastera. Met als leidraad het leven van Astor Piazzolla. ‘Wachten op Piazzolla’ is een muzikaal theaterprogramma over de zoektocht van de wereldberoemde Argentijnse bandoneonist Astor Piazolla. Shireen Kaijadoe is een veelzijdig zangeres. Naast Argentijnse tango, zingt Shireen Jazz en Flamenco. Maar ook is zij de muzikale samenwerking aangegaan met de Duitse moderne componist, Florian Wittenburg, die speciaal voor Sebastiaan en Shireen het werk “Costello” schreef. Samen met pianist Sebastiaan Oosthout vormt zij het tangoduo Revolver. Sebastiaan Oosthout gaf op 16 jarige leeftijd zijn eerste openbare optreden met o.a. de Chaconne van Bach Busoni in zijn geboortestad Nijmegen. Vele concerten en CD-opnames in binnen- en buitenland volgden. Maar het is niet bij klassieke muziek alleen gebleven. Om zich breder te ontwikkelen is Sebastiaan zich recent gaan toeleggen op het spelen van Argentijnse tangomuziek. Samen met zangeres Shireen Kaijadoe vormt hij het duo Revolver. En met hun muziektheater programma ‘Wachten op Piazzolla’ maakt het duo hun opwachting in antiquariaat Supplement in Beek Ubbergen. Een ambiance die uitermate geschikt is voor de doorleefde en ongepolijste sfeer van de tangomuziek. Plaats: antiquariaat Supplement, Van Randwijckweg 2, 6573 EJ Beek Ubbergen; Datum: vrijdag 6 oktober 2023; Tijd: 20.00 uur; Entee: de pet gaat rond voor een vrije gift