3 september 2023

Ziekenzondag in Ooij.

Ziekenzondag in Ooij met diaken Henk Nieuwenhuis en Encore.

De nationale ziekenzondag valt in de parochie van Ooij altijd op de zondag van de Ooijse kermis (De tweede zondag in september). Omdat dan de zieken en de ouderen niet de aandacht krijgen, die ze verdienen wordt deze dan in Ooij op een ander tijdstip gehouden. Daarom werd deze nu, op zondag 3 september, in Ooij gehouden. De nationale ziekendag was een samenwerking tussen de Parochie  en de KBO. Niet in de kerk, maar in dorpshuis de Sprong, welke voor iedereen gemakkelijk toegankelijk is. Deze bijeenkomst werd geleid door diaken Henk Nieuwenhuis met assistentie van Mientje Huisman en met medewerking van het koor Encore onder leiding van Henk Hubbers en met medewerking van fluitiste Elly. Voor iedereen was er na afloop koffie of thee met iets lekkers en een roos. zie de foto’s