3 september 2023

Open Dag de Biesterhof in Millingen aan de Rijn.

Bezoekers op de Biesterhof

De Biesterhof is een boerenbedrijf dat met kleinschalige landbouw wil bijdragen aan herstel van de biodiversiteit. Omdat er in Nederland zoveel landbouwgrond is, kunnen juist boeren het verschil maken, door ruimte te bieden aan insecten, zoogdieren, vogels, planten en alles wat in de bodem leeft. Daarom gaat op de Biesterhof de productie van voedsel samen met zorg voor biodiversiteit en landschap. Als modern boerenbedrijf werkt de Biesterhof voor en met de gemeenschap in de Ooijpolder en Duffelt bij Nijmegen aan een groenere landbouw. Het is gevestigd aan de Zeelandsestraat in Millingen aan de Rijn en op zaterdag 2 september werd er een Open Dag gehouden, waar de bezoekers konden genieten van de producten van de Biesterhof en deel konden nemen aan de rondleidingen over het terrein. Enkele honderden bezoekers kwamen op deze open dag af. zie de foto’s