12 juli 2023

Camping de Verbinding bij ’t Höfke in Beek.

Muzikaal optreden bij Camping “De Verbinding” bij ’t Höfke in Beek.

Voor een buitenstaander is het een vreemde aanblik maar op het grasveld van verzorgingshuis ’t Höfke in Beek (onderdeel van Kalorama) was op woensdag 12 juli  een heuse camping ingericht. Het heet “Camping de Verbinding”. De camping is er gekomen naar aanleiding van alle vakantieverhalen van de verzorgenden en ook de verhalen van de bewoners. Zij hadden niet het geld voor vliegtuigvakanties naar Bali of Spanje maar gingen vaak met de tent, caravan of vouwwagen in Nederland ergens staan. Om dit gevoel nog een keer te ervaren, bedachten ze met z’n allen deze camping. Het was niet de eerste keer maar dit was een herhaling van voorgaande jaren. En er werd muziek gemaakt.