8 mei 2023

Jongeren gaan de sportieve strijd met politie aan

Zaalvoetbal in Millingen tussen jongeren en politie samen met de jongerenwerker..

Maar liefst 25 jongeren stonden dinsdag 2 mei oog in ook met de politie. Ze gingen de sportieve strijd met hen aan in Sporthal d Duffelt in Millingen. Het was een gezellig toernooi. Fleur, jongerenwerker Forte Welzijn: “Dit initiatief is ontstaan vanuit het jongerenwerk en de politie om de verbinding tussen politie en jongeren meer te versterken.” De wens is om vaker een dergelijk toernooi te organiseren. Ook in andere plaatsen van de gemeente Berg en Dal. Lijkt jou dit iets voor jouw dorp? Neem dan contact op met een van de jongerenwerkers van Forte 085 040 60 66. Foto: Peter HendriksAchtergrondinformatie. Forte Welzijn

Forte Welzijn is een onafhankelijke instelling voor lokaal sociaal werk.
We ondersteunen en stimuleren mensen in hun persoonlijke en maatschappelijke ontwikkeling, zowel individueel als groepsgewijs. Forte doet dit vanuit sociale bewogenheid en bevorderen mensen zelf hun keuzes te maken. Vanuit deze gedachte wordt samen gezocht naar een antwoord. Niet door het over te nemen maar met passende ondersteuning zodat je als inwoner (weer) zelf verder kan. Wij werken daarvoor samen met andere organisaties die zich ook inzetten voor het welzijn van mensen.