8 mei 2023

De 2e kans kleding winkel is weer verhuisd.

Voor de zesde keer gaat de winkel verhuizen van de Dorpstraat 7 naar de Mies 2 in Groesbeek. Het pand van duivenvereniging P.V. De Reisduif, gelegen naast sporthal Heuvelland, is vrijgekomen.  De gemeente Berg en Dal  heeft toestemming gegeven dat dit pand voorlopig gebruikt kan worden. De winkel wordt feestelijk geopend op dinsdag 2 mei om 10.00 uur, de vrijwilligers zorgen voor een kopje koffie met iets lekkers. Door deze verhuizing en het inpakken van de kleding is de winkel aan de Dorpstraat gesloten op dinsdag 25 en vrijdag 28 april a.s. Na de verhuizing is de winkel Iedere dinsdag en vrijdag van 10.00 tot 14.00 uur geopend en is iedereen van harte welkom om kleding uit te zoeken, er wordt een kleine vergoeding gevraagd om de huur en energie kosten mee te kunnen betalen. Ook is het mogelijk om nog goed bruikbare kleding te brengen tijdens de openingstijden. De officiële opening is op vrijdag 12 mei door wethouder Irma van de Scheur om 10.00 uur.