23 april 2023

Koningspelen in Groesbeek en Beek.

Vrijdag waren in het hele land de Koningspelen voor de schooljeugd. Alle 13 basisscholen vanuit SPOG en SPO Condor (beide onderdeel van Sportstimulering gemeente Berg en Dal) namen deel aan de Koningsspelen. Een aantal scholen organiseerde de Koningsspelen op school of op een sportpark nabij de school. SPOG organiseerde voor de oudere kinderen een gezamenlijke Koningsspelen op Sportpark Nijerf in Groesbeek. Tijdens de Koningsspelen namen de kinderen deel aan leuke spelletjes en sport- en beweegactiviteiten onder begeleiding van leraren, hulpouders, stagiairs en sport- en beweegaanbieders. In Beek werden ze gehouden op het terrein van  BVC’12. Hans de echte bakker had gezorgd voor krentenbollen. Na afloop kregen de scholieren vakantie. zie de foto’s van Groesbeek en Beek