1 april 2023

Voorjaarsconcert “Ooijse Toekomst” en jeugdorkest DES-SMO.

Op Zondag 16 April zullen muziekvereniging “Ooijse Toekomst” en het gezamenlijke jeugdorkest van muziekvereniging D.E.S. en Stichting Muziekopleiding Ooij een voorjaarsconcert geven in dorpshuis “de Sprong” in Ooij. “Ooijse Toekomst”, onder leiding van Paul Vlieks zal een gevarieerd repertoire ten gehore brengen met veel bekende filmmuziek en muziek van Glenn Miller. Het jeugdorkest onder leiding van Rob Dronkers is begin dit jaar van start gegaan met enthousiaste jeugdige muzikanten. Na elke vrijdagavond te hebben gerepeteerd kunnen ze u nu een leuk gevarieerd programma aanbieden. Laat u verrassen. Het concert begint om 15 uur en de toegang is gratis. Op de foto de Ooijse Toekomst bij een eerder concert in de Sprong.