19 juni 2022

Wethouder Ria Barber ontvangt eerste exemplaren van Dorpsommetjes Ubbergen.

Wethouder Ria Barber ontvangt de brochures uit handen van Arno van der Kruis

Onlangs zijn er in de gemeente Berg en Dal weer twee nieuwe “Dorpsommetjes” bij gekomen. In diverse dorpen zijn er al “Dorpsommetjes” maar voor Ubbergen was er nog niets. Daarom zijn er nu twee bijgekomen voor Ubbergen, Dorpsommetje Ubbergen-hoog en Dorpsommetje Ubbergen-Laag. Arno van der Kruis overhandigde deze nieuwe brochures zondagmiddag aan wethouder Ria Barber van de gemeente Berg en Dal in de aula van de Havo Notre Dame in Ubbergen. Vooraf was er een presentatie van “de Kasteeltuin van Ubbergen, een monumentale geschiedenis. Na afloop konden de bezoekers in twee groepen, hoog en laag, de routes lopen en heeft wethouder Ria Barber, samen met  de samen met de initiatiefnemers Jet van Heijster, Peter Rutten en Arno van der Kruis, de dorpsommetjes officieel geopend. zie de foto’s