20 juni 2022

Violisten van Vioollesnijmegen in concert in Ubbergen

De jeugdige vioolleerlingen in concert

Guido Jansen van “VioollesNijmegen” organiseerde zondagmiddag 19 juni, na een coronastilte weer een optreden van zijn leerlingen in het Witte Kerkje van Ubbergen. Hier konden de leerlingen zich voor ouders en andere belangstellende presenteren. Voor het eerst weer samen optreden en prachtige werken uitvoeren voor viool. De inmiddels bekend geworden Oekraïense compositie “Melody” werd met alle leerlingen samen uitvoeren in een bewerking van Guido Jansen. Ook composities van Sarasate, Wieniawsky en Mendelssohn, echte grote viool werken stonden op het programma. De jongere leerlingen speelden soms wat minder bekende stukken, maar ook zij lieten de toehoorders genieten van wat ze afgelopen jaar weer geleerd hadden!  zie de foto’s