19 juni 2022

Joyce Oudendijk , de nieuwe keizerin van Sankt Johannes Schützenbruderschaft Wyler-Lagewald

De oude en de nieuwe keizer(in) Bert Janssen en Joyce Oudendijk

Sankt Johannes Schützenbruderschaft Wyler-Lagewald hield zaterdag 18 juni haar 5 jaarlijkse keizerschieten in het Duitse Wyler. Eerst was er het prijsschieten door de voormalige koningen en koninginnen van de vereniging, waarna het schieten op de romp begon. Joyce Oudendijk haalde de romp naar beneden en mag zich de komende 5 jaar keizerin van de vereniging noemen. Daarbij was ze al eerder de eerste koningin van de vereniging in Wyler. Joyce en haar man Erik vormen tevens nog het huidige koningspaar van EMM Kekerdom. Joyce volgt hiermee bij de Duitse vereniging Bert Janssen op, die de laatste 5 jaar de keizer was.  De uitslag: De kop werd er afgeschoten door Joyce Oudendijk ( na 41 schoten); rechter vleugel Hans Giesbers (84 schoten); linker vleugel Willi Giesbers (112 schoten); staart Piet van Loon (119 schoten). En de romp na 225 schoten door Joyce Oudendijk. zie de foto’s deel 1;  deel 2