6 april 2022

Aanrijding in Millingen aan de Rijn.

De vrijwillige brandweer van Millingen aan de Rijn moest dinsdagmiddag rond het middaguur uitrukken voor een aanrijding op de parkeerplaats voor Albert Heijn in Millingen aan de Rijn. De bestuurster van een Duitse personenauto had het verkeerde pedaal ingetrapt en schoot vervolgens tussen twee geparkeerde personenauto’s door waarna ze tegen de muur van een elektriciteitshuisje tot stilstand kwam. Ook de politie en de First Rapid Responder van de ambulancedienst kwamen ter plaatse. De bestuurster is door de ambulancedienst onderzocht maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De beide geparkeerde auto’s raakten licht beschadigd. In eerste instantie werd ook nog de vrijwillige brandweer van Ubbergen opgeroepen maar die oproep werd direct daarna weer ingetrokken.